Aldo Manutio era un escriptor i impressor italià al qual se li atribueix l'honor d'inventar les tipografies i establir el patró de publicacions que coneixem avui en dia. El seu lema personal Festina Lente és un savi consell que dissenyà amb una àncora entrellaçada amb dofins. Els dofins rabiosos i la sòlida àncora il·lustren una veritat paradoxal: El progrés bo i veritable flueix de la unió entre l'impetuositat i l'alentiment. Ens surt millor quan ho fem lentament i tot i així ens donem pressa.

dimarts, 27 d’abril del 2010

la petarda aquesta..

El que no sé pas és com reaccionaré quan hagi de despenjar tot el que ara forma aquesta habitació. Al septembre s'acaba un període, els dos anys més feliços de la meva vida. Sense exagerar....
Què sentiré quan desclavi la targeta del Celler del suro? I aquestes notes tan delicioses de "que tinguis un nice day^^". I les entrades a l'expo de Thomas Bayrle, a la sala Beckett, el punt de llibre del Casal Pere III, els bastonets del restaurant Shinjuku, l'entrada per veure a Murakami, les de l'Imax, la postal de Tenerife, la pulsera de Galícia,...

Potser ho faig com una autòmata, tractant de no pensar-hi, evitant l'emoció fàcil, o potser ho faig amb un petit somriure, íntim, retent homenatge a cada un dels records que s'han anat acomulant de dos anys d'independència física.

Que jo no sé si allà serà com aquí, si a vosaltres dos us trobaré a faltar molt -hombreee!!- , o si em trobaré passejant pel barri algú que em digui: excuse me, do you speak in English? I am looking around for a job as electricist. Do you know something?- Com m'ha passat avui mateix, per exemple.

És igual. La filosofia ha de ser: Tot el que vingui serà bo (suposo.)

I me perdones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada