Aldo Manutio era un escriptor i impressor italià al qual se li atribueix l'honor d'inventar les tipografies i establir el patró de publicacions que coneixem avui en dia. El seu lema personal Festina Lente és un savi consell que dissenyà amb una àncora entrellaçada amb dofins. Els dofins rabiosos i la sòlida àncora il·lustren una veritat paradoxal: El progrés bo i veritable flueix de la unió entre l'impetuositat i l'alentiment. Ens surt millor quan ho fem lentament i tot i així ens donem pressa.

dimarts, 27 d’abril del 2010

Sí, els diners poden ser una excusa...

Sí, els diners poden ser una excusa..... sí, per discutir.

Al prospecte de la QM et diu que per viure nou mesos a Londres necessites 7.200L. I que abans d'entrar a la Universitat, t'han de fer un test a l'oficina de Benestar (?) per demostrar que seràs capaç de viure econòmicament per tu sol (volen dir sense la universitat). I que viure un més allà costa 800L.

Doncs bé, si volen parlar de diners, parlem de diners. Ja n'estic farta. I l'Alícia també.
És horrible que després de la il.lusió que tinc per explicar-ho a tothom, l'únic comentari global que m'ha recordat tothom és "oh, QUE GUAAAI... ooh, Londres es molt car, eh..!"

Doncs aneu tots a cagar. I me perdoneu. Per que ja n'està farta de sentir això, i l'esteu taladrant de mala manera. Per que no hiha millor manera de dinamitar la il.lúsió d'una persona li indiquis subtilment les dificultats del seu camí, o la inadequació dels seus propòsits. Felicitats.

Encara recordo què em va dir algú quan va ser la primera a saber que me n'anava. És igual. He viscut a Barcelona gairebé dos anys seguits, i tampoc és barat. De fet, és la ciutat més cara d'Espanya -i del nostre país, també, però això ja és obvi.- I si me n'he sortit bé fins ara -bé, no, he tocat fons econòmicament, però aquí estem- doncs també me'n puc sortir allà. O no? En el primer que puc estalviar és en l'alimentació, cap problema. Però sóc ben conscient que un bitllet de metro val uns 4 leuros... tot són conjuncions. I pota, i avall.

Ara, l'Alícia s'està partint interiorment, per que acaba de recordar que d'això, el senyor Valero en diu sub-literatura, i segrament em, ens, qualificarien d'aquells "que li xuparien la polla a Satanàs per un gram de talent a l'hora d'escriure". El senyor Valero té raó, i per això és el líder i punto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada