Aldo Manutio era un escriptor i impressor italià al qual se li atribueix l'honor d'inventar les tipografies i establir el patró de publicacions que coneixem avui en dia. El seu lema personal Festina Lente és un savi consell que dissenyà amb una àncora entrellaçada amb dofins. Els dofins rabiosos i la sòlida àncora il·lustren una veritat paradoxal: El progrés bo i veritable flueix de la unió entre l'impetuositat i l'alentiment. Ens surt millor quan ho fem lentament i tot i així ens donem pressa.

dimarts, 1 de març del 2011

Broken fall (organic), Bas Jan Ader

Derek Bailey on Improvisation:
"Molts improvitzadors creuen que la improvització val la pena, penso, per les possibilitats. Coses que poden passar però potser passen molt rarament. Una d'aquestes coses es que estiguis "fora de tu". Alguna cosa passa que et desorienta tant, que, per un moment, que podria durar només un segon o dos, les teves reaccions i respostes no són les que serien normalment. Pots fer quelcom del qual no et creies capaç."




"Don't clean your desk. You might find something in the morning that you can't see tonight." Bruce Mau
Serendipity: effect by which one accidentally discovers something fortunate, especially while looking for something entirely unrelated)
Détournement: concept created by the Situationists, which is an alteration to an existing work that gives it a new meaning.
"There is no such thing as a failed experiment, only experiments with unexpected outcomes" R. Buckminster Fuller
There is much beauty to be found in drips and splotches.
"On a journey no matter where" Hermann Hesse
Sometimes it is good to play with your food
"Everybody is born an inventor" R. Buckminster Fuller
"There's nothing we really need to do that isn't dangerous" John Cage
"Eventually everything connects -people, ideas, objects." Charles Eames
"You must set about it more slowly, amost stupidly force yourself to write down what is of no interest, what is most obvious, most common, most colorless" Georges Perec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada