Aldo Manutio era un escriptor i impressor italià al qual se li atribueix l'honor d'inventar les tipografies i establir el patró de publicacions que coneixem avui en dia. El seu lema personal Festina Lente és un savi consell que dissenyà amb una àncora entrellaçada amb dofins. Els dofins rabiosos i la sòlida àncora il·lustren una veritat paradoxal: El progrés bo i veritable flueix de la unió entre l'impetuositat i l'alentiment. Ens surt millor quan ho fem lentament i tot i així ens donem pressa.

dimecres, 26 de gener del 2011

V I X I T

Those who have no principles are never more dangerous than when they reach the age when they lose all sense of shame. Their hearts are gangrened by depravity, they refine and polish up their first offences and convert them into heinous crimes while still believing they are still at the stage of minor misdemeanours.

Marquis de Sade, FLORVILLE AND COURVAL or FATALITY

[Aquells que no tenen principis mai són tan perillosos com quan arriben a l'edat en què perden to el sentit de la vergonya. Els seus cors estàn corsecats per la depravació, refinen i poleixen les seves primeres ofenses i les converteixen en crims atroços mentre creuen que encara estàn a l'edat de les faltes menors]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada